EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Monster high kübar

Postitas blogisse: Crankyblog
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Otsisin tüdrukule kevadeks mütsi. Alguses tahtsin küll Monster High kõrva muffe aga need olid otsas igalpool. Nii siis leidsin USA'st selle.  

 

 

Müüja:  newburycomics

Müügi stiil: osta kohe

Toote hind: 12,03 €

Postikulu: 9,25 €

Makseviis: Paypal

Tarneaeg: 11-19 tööpäeva

 

 Vaata newburycomics teisi pakkumisi lastele

 

 

 

 

Lisasin ta ka usaldusväärsete müüjate hulka, vaata tema tooteid otse minu blogist siit.

Nb: USA ei ole Euroopa riik. See tähendab, et üle 22 eurose ostu puhul tuleb kaup deklareerida tollis ning lisandub tollimaks, mis on kokku umbes 50% Vaata lisa tolli kodulehelt. Juhul kui müüja on nõus kirjutama pakki peale, et on kink, siis saab ilma lisa maksutta ostelda väljas pool Euroopariike kuni 45 euro eest.

 

Ülevaade:

 Ostetud siis USA'st. Ja tundub olevat originaal ja väga äge kübar. Tüdruk on igaljuhul väga rahul. Kahjuks oli see viimane aga tal on päris palju vahvaid My Little Pony ja Frozen teemalisi tüdrukute riideid, nii et julgen soovitada.

See kaabu on küll tehtud hiinas aga tundub olevat kvaliteetne. Sobis ilusti tüdrukule pähe ning kui tavaliselt, hiina kaubale on tavaline, et niidid hargnevad siis selle kaabu korral võisin küll õmblustega rahule jääda.

 

 

 

Crankyblog - blogi mis kirjutab kõigest. Lastest (koolieelik ja beebi), elust Soomes, Ebayst, toodetest, fotoblogi jne. Leidub ka ilunippe, DIY õpetusi, ning veel palju uut ja huvitavat.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Kerli Monster high kübar