EEVA naistekas

Neljapäev, 18. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Minu Tangle Teezerid

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Kui ma oma esimese Tangle Teezeri sain, ei mõistnud ma seda suurt mulli ega ülistussõnu, mis kogu selle teema ümber käisid. Oma Tangle Teezeriga sain küll juuksed kammitud, aga mul oli selline ebalev tunne nagu kamm ei läheks läbi juuste ja ma vaid "silitaks" neid. Kasutasin ikka oma kuldset teezerit edasi ning alles mõne aja möödudes sain aru, millest kõik iluhuvilised olid rääkinud. Nimelt harjasin ükskord oma vana kammiga ja see oli jube!. Tavaline kamm tirib juuksed ja teeb need mõnikord isegi katki. Tihtipeale on mul tavalise kammiga harjates katkised juukseotsad süles... Niisiis läks aega, aga hakkasin aja jooksul oma kuldset Tangle Teezerit hindama. See ei sikuta juukseid ning teeb neile pika pai. Nüüd on sellele tubli kaaslanegi olemas - efektne must Tangle Angel.

 

image image
Olin sellest nii kaua unistanud - esiteks muidugi selle kauni välimuse tõttu... Ja ka selle pärast, et sellel on käepide olemas, millega on palju mugavam juukseid kammida. Jõluvana tõigi mulle mu kauaoodatud Tangle Angeli ja see on suurepärane! See on veel pehmem kui teised sama firma kammid ja tõesti, plusspunktid välimuse eest.
Sellest, kui mugav on "käepidemega" juukseid kammida kinnitab vaid järgmine juhtum. Olin hommikul kohtumisele hilinemas ning polnud aega isegi juukseid kammida. Jooksin rongipeatuse poole ja perroonil käisin oma vana kuldse teezeriga juuksed kiirelt üle. Sellel kammil on aga naljakas komme mõnikord käest maha kukkuda ja loomulikult põrkas see raudteele ning rong oli juba paistmas. Õnneks oli peatuses üks tore noormees, kes mu harjale perroonile järgi hüppas ja mulle selle kenasti tagasi tõi... Angeliga seda probleemi vist ei teki :) image
Tangle Teezer väidab, et kammi saab kenasti pikkupidi seisma panna, kuid minul ta väga püsti seista ei taha. Kui ainult, siis kapi najal. Aga justkui omaette dekoratsioon on ta ka! :)
Kellel huvi, siis sellist kammi saab tellida näiteks Levelzone kodulehelt!

image

Kas teie armastate Tangle Teezereid? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Epp Minu Tangle Teezerid