EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Viimase minuti pidulik meik!

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Aasta 2014 viimane päev JA viimane postitus ongi käes! Näitan teile viimase minuti ilusaid meigi-looke, mida täna õhtul järgi proovida. Lähtusin eelkõige sellest, mida mulle endale meeldiks kanda. Jätaksin see aasta tugevad ja tumedad suitsusilmad välja, sest lihtsuses peitub ikkagi võti. Või noh, heledamates värvides. Ja millal ometi kanda sätendavaid värve kui mitte aastavahetuse ööl, eksole?

 

image

Carli on üks minu lemmikuimaid Youtube-ilugurusid. Tema meigid on alati on alati on point! See aastavahetusest inspireeritud look on eriline, sest on alternatiiv kõigele tavalisele - pruunidele, mustadale ja beežidele toonidele. Märksõnaks on "rose gold", mis on ilumaailmas juba mõnda aega laineid löönud. Carli meigivideot pääsed vaatama sellelt lingilt. image
Austraalia päritolu Chloe Morello tegi juba kevadel valmis meigiõpetuse, mis kummitab mind siiamaani. Teemaks on 90ndad ehk tume huul ja matid pruunid silmad. Väga šikk ja omapärane! Videot vaata siit.
image
Heledapäine Lauren katsetas meiki, mis teeb komplimendi rohelistele silmadele. Lillakad-roosakad ja kuldsed toonid on ühteaegu naiselikud, mugavustsoonist väljas ja pidulikud. Imelist meigivideot saad lähemalt piiluda siit. 
image
Minu viimase aja absouluutne lemmik Huda Kattan näitab videos oma signatuur-looki. Täidlased huuled, paksud kulmud, palju ripsmeid ja heledad silmad näevad tema peal võrratud välja. Õigupoolest ongi see täiuslik peomeik, sest ei nõua palju aega, oskusi ning on nö öökindel. Kindlasti vaata seda videot lähemalt, sest araabia päritolu naine on tõeliselt kaunis! image image


Ilusat aastavahetust kõigile ja näeme juba uuel aastal! :)

 

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Epp Viimase minuti pidulik meik!