EEVA naistekas

Pühapäev, 12. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My most used eyeshadows

Postitas blogisse: All About Beauty
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu kõige enam kasutatud meigipalett näebki täpselt nii kasutatud välja! Minu armastatud theBalmi lauvärvipalett kannab nime Meet Matt(e) ning ta käib minuga kaasas juba neljandat sügist. Ostsin selle aastaid tagasi Kaubamaja Ilumaailmast ning sellest ajast saadik on olnud see üks minu lemmikuimaid. Hind oli sellel umbes 30 eurot.

imageimage
image

Meet Matt(e) lauvärvipaletis on üheksa kõrge pigmendisisaldusega matti tooni. Tõele au andes pole ma neist paari värvi mitte kunagi laugudele proovinud, kuid samas neutraalsemad toonid on saanud kõvasti vatti. Matt Ramirez, külmema alatooniga pruun on aga sootuks otsa saanud. Kasutasin seda pikka aega kulmuvärvina ning see töötas ideaalselt. Mõnda aega tagasi avastasin aga hoopis all paremas nurgas oleva Matt Pateli, millega saab tagasihoidlikumad kulmud, mis blondidele sobib ehk pareminigi kui tumepruun. Matt Smith (beež) on mõnikord ainus lauvärv, mida nädala sees kasutan ning selle kõrval asuv Gallagher on ideaalne rõhutamaks laugude sügavust.  Roosa värv, Matt Chung, on aga sootuks valge :(

image
image

Näitan teile paari swatchi, et saaksite aimu, kui "tugevad" need värvid on. Need ei pudise, on matid, kergesti hajutatavad ning püsivad hästi laugudel ka ilma aluskreemita. Kui pintsliots märjaks teha, saab neid lauvärve ka väga edukalt kasutada lainerina! Mõned värvid vahetaksin aga meeleldi välja mõne tagasihoidlikuma variandi vastu. Ja sellele on ka theBalmi mõelnud! Just nende iluhuviliste jaoks, kelle meelest on sinine, roheline ja lilla liiast, on välja tulnud parem versioon - Meet Matt(e) Nude. Selles on muuseas ka imeline virsiku- ja liivakarva toon sees, millest mina oleksin küll väga huvitatud. Nude variandi kohta saad lähemalt piiluda theBalmi kodulehelt(link)

image


Viimaselt pildilt võtaks küll kõik, või mis? :)

Olen Epp, Tallinna tüdruk ja nagu blogi pealkiri ütleb, siis kirjutan kõigest ilusast - huulepulkadest ja kottidest, kodukujunduse ja inimesteni välja. Vaadake üle ja loodetavasti naudite ;)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Epp My most used eyeshadows