EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Tühjad totsikud #6

Postitas blogisse: Genefic
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen tänu haigusele kõigi oma arvustuste ja asjadega graafikust nii maas, kui veel olla saab... 
Tegelikult mingit graafikut mul ei ole, aga ikkagi. :) Võtan esiteks jutuks tühjaks saanud tooted, sest nendele mõeldud korv ei ole kummist, vitstest on hoopis ja see ei veni mitte.

 

image


The Body Shop // Honeymania kehavõi

Honeymania on The Body Shop´i sarjadest mulle kõige armsam. See kampaania, mis nende toodete turuletulekuga kaasas käis oli üks toredamaid, mida olen eales näinud. Kes ei ole Miss Honeymaniaga veel tuttav, siis temaga saab tutvust teha SIIN.
image Mulle meeldis selle kehavõi juures eriti selle lõhn - isegi praegu, kui tühja topsikut nuusutan, läheb nägu naerule, see lihtsalt on selline hea tuju lõhn, natuke lilleline, veidike mesine ja väga armas. Niisutas kehavõi suurepäraselt, The Body Shop´i body butterid sobivadki eriti hästi just külmemaks ajaks, kui nahk vajab rohkem toitmist ja on keskküttest ning pakasest kuivaks muutunud. Nii et kel sügis-talveks plaan uus kehaniisutaja soetada, siis seda mett sisaldavat kehavõid soovitan küll soojalt - nahk jääb sametiselt pehme ja mõnusalt lõhnav. Minu topsik pildil on proovisuuruses, poest saab soetada suure 200ml purgi.



Garnier // Fructis Style / Perfect & Hold juukselakk
Selle juukselaki ostsin täitsa juhuslikult ja mulle meeldis, ka uus pudel on juba soetatud. Lakk ei jäta juukseid kiivrisse, need jäävad pehmed, kuid püsivad siiski just nii, nagu sul vaja. Välja kammida on seda lihtne, juuksed ei kleepu kokku ega muutu takuseks.Veidike on lakil vänge lõhn, aga enamasti lõhnavadki need kõik nii tugevalt, et tuleb tuba tuulutada. :) Kui ma ei eksi jääb laki hind 3-4€ vahele. 
image


Lush // Eau Roma Water näovesi
5,40€ LINK

See aroomiteraapiline vesi meeldis mulle väga. Lavendli lõhn on nii mõnusalt lõõgastav... Kellele meeldivad pritsuga näoveed, siis see on kindlasti üks, mida tasuks proovida. Lisaks meeldivale aroomile see ka niisutab mõnusalt. Saadaval on ka mere- ning teepuuveega variandid. On keegi neid proovinud?

image

The Body Shop // Mustika kehakoorija

Oeh...mul oli tõesti kahju, kui viimase lusikatäie seda mustikamoosi purgist välja õngitsesin. Mulle nii meeldis selle koorija želeelaadne tekstuur ja vaarikaseemned muutsid selle veelgi rohkem päris keedise sarnaseks. Lõhnas see samuti suurepäraselt, nagu moos ikka.
image Koorija töötas väga hästi veidi kuivemal nahal, päris märjalt kippus see maha libisema, dušši alt tuleb veidi eemale astuda, muidu voolab lihtsalt hea kraam torust alla. Kardan, et krõbeda hinna tõttu jääb mul uus purk soetamata. Kuidagi väga ruttu sai otsa see 200 ml, kuigi kasutasin koorijat harva, lihtsalt ei tahtnud üldse, et see oma lõpu leiab... :)



Sodermix armikreem

See kreem on mõeldud armide (akne/operatsiooni/põletusarmid) parandamiseks ja põletiku leevendamiseks. Kahjuks ei märganud ma seda kreemi kasutades mitte mingisugust muutust, minu aknearme see vähemmärgatavaks ei muutnud. Ma ei olnud muidugi ka eriti järjekindel ja just see on sedasorti toodete kasutamisel esmatähtis. Kreemi tuleb kasutada nii hommikul kui õhtul ja kuigi see imendub kiiresti, siis muutis see minu väga rasuse naha siiski päris kiiresti läikivaks, meigi alla see igatahes mulle ei sobinud. Ka usun, et vaid ühest tuubist ei piisa, et nähtavat tulemust saada.
image Kunagi ehk annan kreemile uue võimaluse ja püüan järjekindlam olla. Kui hakkate kreemi soetama, siis kindlasti soovitan ravimiinfo lehel veidi uurida, millises apteegis see soodsam on, sest hind kõigub päris kõvasti, mõnest apteegist saab kreemi kätte 13€-ga, teises tuleb selle eest välja käia 21€.



Rich // Pure Luxury Argan Oil Color Protect šampoon ja palsam 

Need kaks meeldisid mulle väga. Kuigi mõeldud pigem kuivadele juustele, sobisid ka minu rasustele kenasti. Šampoon vahutab tublisti, jätab juuksed pehmeks ja kohevaks ning juuksvärv püsib kauem erk. Kummalisel kombel kulus esimesel kasutuskorral pudelilt tekst maha, heh. Palsamit on hästi mõnus kasutada, kuna ka see läheb veidi vahtu, kui käte vahel hõõruda. Niisutab parajalt ega muuda juukseid raskeks. 
image Suureks plussiks parabeeni ja sulfaadi vabadus. Lõhn ei olnud küll minu lemmik. See on selline puudrine ja täiesti värskusevaba, aga eriti see ei häirinud, sest haihtus juustest ruttu. Igati väärt tooted, mida soovitan, tundub, et sobivad igale juuksetüübile, eriti värvitud kiharatele. 



Dove // Summer Glow isepruunistava toimega ihupiim
ARVUSTUS
Olen seda isepruunistajat nüüd juba kolmel suvel kasutanud ja arvatavasti haaran selle järele ka järgmisel aastal. Mulle meeldib, et see lisaks pruunistavale efektile ka niisutab ja jääb tänu sellele hästi ühtlane. Pruunistumine võiks küll pisut kiirem olla, ootama peab vähemasti kolm päeva, kuid ootamine tasub ära, sest tulemus jääb loomulik ja ilma rantideta. Lõhnab üsna tagasihoidlikult, isepruunistajatele iseloomulik aroom on küll tuntav, kuid mitte eriti häiriv. Kes päevitamisest lugu ei pea ja soovib tagasihoidlikku jumet ning niisutatud nahka, siis seda kreemi tasub proovida. Tavahind jääb tootel 6€ kanti.
image


The Body Shop // Oliivi kehavõi
18,80€ LINK
See oliivirohelises purgis kehavõi on minu kõige esimene The Body Shop´i toode üldse ja koos temaga algaski minu suur armastus selle brändi vastu. Ma ei olnud enne kehavõisid proovinud, kasutasin pigem vedelapoolseid kreeme. Selles purgis on aga sees sõna otseses mõttes või ja see tundub näppude all just nii rasvane nagu ühelt võilt ootaks. Imendub see siiski kenasti ja nahka rasvaseks ei jäta. Küll ei tasuks kreemiga liialdada, ülejääk lihtsalt ei imendu. Juurde panna on alati lihtsam, kui ära võtta. Sobib väga hästi just eriti kuivadele piirkondadele nagu näiteks jalasääred, milledes endas väga vähe rasunäärmeid ja mis kipuvad ketendama ja kuivama. Üle kere ma ennast selle võiga tavaliselt sisse ei määri, minu nahk nii kuiv ei ole. Kes aga kimpus sügelevalt paberkuiva nahaga, siis see kreem toob kindla peale leevendust. Samuti võiks see sobida neile, kellele ei meeldi magusalt või lilleliselt lõhnavad kreemid - see või lõhnab värskelt ja mõnusalt oliivide järgi.
image
image

Kas olete mõnda neist toodetest proovinud?

image

 Tänaseks kõik, olge armsad!♥

imageimage

Olen Pille-Riin, 30+ šopahoolik Tartust, kes püüab elu mitte liiga tõsiselt võtta. ;) Minu blogist leiad postitusi ilu-moe-toidu-kodu vallast. Loodan, et meeldib! :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Pille-Riin Tühjad totsikud #6