EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Rainy days!

Postitas blogisse: Jaanika
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Väljas aina sajab ja sajab ja sajab! Selleks korraks on siis suvega kõik ja võib oma saapad ja kampsunid  välja otsida.:( Tegelikult ma täitsa ootan seda aega juba kus saab ennast suurte sallide ja kampsikute sisse mässida ja need kolletavad lehed on ju ka täitsa ilusad:) 

 

Täna koju jõudes oli kohe tahtmine midagi küpsetada ja sooja joogi kõrvale ampsata.Selveris jäi mulle silma Vilma küpsisepulber ja kui ma ei eksi ,siis ma vist isegi olen kunagi seda ostnud.Lisasin pulbrile hapukoort ja õli nagu retseptis kirjas ja mis on küpsis ilma šokolaadita!? Ahjus hoidsin 10 minutit ja minu õnneks seekord ära ei kõrbenud midagi ja jäid sellised mõnusad-,mitte liiga krõbedad ega liiga pehmed:)Ning tavalise tee või kohvi asemel haarasin riiulist oma piima-maasika joogipulbri ja lisasin juurde veel mõned vahukommid ja voilaa!:) Ülejäänud õhtu sisustan Ameerika tippmodelli  21 hooaja  esimese osaga ja Tormiküttidega:)

image image
image image

Blogi on peamiselt iluteemaline aga sekka satub ka elustiili :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Jaanika Rainy days!