EEVA naistekas

Kolmapäev, 24. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

My airplane carry on essentsials

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,

naljakas mõelda, et kui te seda postitust loete puhkan ma juba Itaalias :D

Igatahes täna räägin teile minu jaoks vajalikudest lennuki kaasavõetavatest asjadest- pikk ja keeruline lause, aga muidu üsnagi lihtne ja arusaadav postitus.

 

Põhimõtteliselt näete siin asju mis on minu nii öelda must have´d lennukiga reisimisel

image
image
image

Pehme patsikumm- ebamugava soenguga ei suuda vähemalt mina kohe kindlasti lennukis ega ka kusagil mujal magama jääda, niiet mulle meeldib panna juuksed tavaliselt madalasse hobusesappa. Alati tuleb seal püüda om magamine nii mugavaks teha kui võimalik, (nii mugavaks nagu voodis magamine pole seda küll kahjuks võimalik teha) sest peale magamise seal väga midagi teha ju pole.

Huulepalsam ja kätekreem-  te ei kujuta ette (või siis kujutate) kui kuiv on lennuki õhk. Okei mitte nüüd ka nii- nii kuiv, aga mul igatahes lähevad nii huuled kui ka nägu seal enamasti väga kuivaks ning sellepärast kannangi alati kaasas igasuguseid niisutavaid kreeme.

Kätepuhastusgeel- kohe kindlasti lähevad käed enne lennukit, lennukis või pärast lennukit mustaks, niiet see on üks väga kasulik asi mis endaga kaasa võtta, eriti kui ei ole võimalik käsi veega pesta.


image
Banaan/ muud snäkid- kui on pikem reis siis võib tihti juhtuda, et kõht läheb tühjaks ning siis on mõnus näksida, eriti kui ei taha hirmkallist lennuki toitu osta. Minu lemmikud on puuviljad, pähklid ning müslibatoonid.
Raamat- kui sul lõpuks oma "mugavast" magamisest siiber saab siis on heaks ajaviiteks lugemine. Mulle meeldib väga lugeda igasuguseid põnevusromaane, kuid te võtke ikka raamatud mis teile meeldivad :D
Kellele ei meeldi/ või ei taha/ või ei viitsi lugeda võib ka kuulatas audio book´e.
Näts- üks kõik kuhu ma ka ei läheks alati on minuga kaasas vähemalt üks pakk nätsu. See on eriti hea siis kui lennuk tõuseb või maandub (siis ei pruugi kõrvad lukku minna) või kui sul on halb. Muidugi aitab see ka peletada söögi isu kui su söök sult näiteks turvakontrollis ära võeti :(
Kamm- mul on sellised juuksed mis juba 5 sekundit pärast kammimist on jälle sassis (sellepärast kannan neid 90% juhtudest ka kinni) kui aga ma neid kinni ei taha panna siis on kammi väga- väga vaja.
Viimasteks asjadeks on meigitooted
image


Suur peegel on mul selleks, et saaks enda väimust ikka vahest tšekata, et kusagil poleks mingit musta laiku või huulepulka hamba peal.Huulepulga mis ma kaasa võtan on tavaliselt võimalikult neutraalse või roosaka värviga, mis annab kergelt värvi aga pole liiga ülepakkuv.
Valge silmapliiats on üks super asi. Kui sa juhuslikult magad lennukis (mis mul selle lennuki ja magamisega on?) ning peale seda ei taha välja näha nagu zombie, siis kandes valget silmapliiatsit silma sisenurkadesse ja alumisele ripsmejoonele tundud sa vägagi ärkvel ja väljapuhanud.
Puudrit kannan ma kaasas selle jaoks kui T-Zone (laup ja nina) läikima hakkavad, sest siis saab läbipaistva puudriga seda ilusti matistada.
Viimaseks on mul ripsmetušš, mis on mul lihtsalt selleks kaasas, et kui eelmine kiht hakkab maha tulema ja oleks vaja sellist touch up´i.Ongi kõik, te ei kujuta ette kui palju asju mul seda postitust kirjutades meelde tulid mida oleks oluline kaasa võtta, aga kahjuks mul neist pilte pole :(
Igatahes, milleta teie lennukisse ei lähe?
Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Eva My airplane carry on essentsials