EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY: Toa sisustus

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,

otsustasin teiega täna jagada lihtsaid ja põnevaid DIY (tee ise) ideid ruumi sisustamiseks.

 

 Viimasel ajal olen näinud väga- väga palju selle teemalisi videosid ning mõtlesin, et miks mitte teha sellest üks blogipostitus. Ma ise elan ühes toas koos oma õega, seega ei saa väga suuri projekte ette võtta + talle peaksid need ka meeldima, aga enamus ideid, mis siin on ongi sellised väiksed elemendid, millega muuta sinu armas tuba veelgi armsamaks (:

image

1) Ilus ombre märk, samamoodi võib ka teha näiteks oma nimetähe. Väga lihtne ja armas minu arvates.

image

2) Värvitud purk, jällegi üks väga kena ning tehtav projekt. Purgi sisse saab näiteks pärast panna kaunistuskivid ja siis meigipintslid või hoopiski küünla, mis teeb sellest laheda lambi.

3) Sädelusega täidetud vaasid(või klaasid?), kuhu on pandud kunstlilled. Kena ja tüdrukulik element. (Kuigi ma veidi kardan, mis siis juhtub kui vaas ümber kukub, seda sädelust on siis VÕIMATU kokku korjata)

4) Nöörile riputatud polaroid kaameraga tehtud pildid. Kahjuks endal sellist kaamerat küll pole, aga seda saab kindlasti teha ka tavaliste ilmutatud piltidega.

5) Raamitud huuled. See on küll väga lihtne, sul on vaja ainult erinevaid värvi huulepulki, värvid huuled ja hakkadki paberit musitama (veidi imelik küll, eks? :D ) kui paber on huuli täis, siis raamid selle ära.

image

6) Isetehtud padjapüür. See on minu arust täiega lahe idee, sest saad vastavalt tujule/ aastajale teha koguaeg uue, väga lihtne ja põnev.

image
7) Positiivsete mõtete purk. Meil kõigil on neid päevi kui on halb/ väga halb tuju ning selline tunne, et tahaks ainult nähvata kõigile ja olla lihtsalt kurb. Sellistel juhtudel tasuks see purk ennast küll väga ära, see on nagu väike ja kiire meeldetuletus naeratada ja olla rõõmsam, mida peaksime kõik niikuinii rohkem tegema (:

8)Kingakarpidest riiulid. Ma ei saa küll täpselt aru kuidas sa need kingakarbid üles riputad, aga muidu on see jällegi üks armas ja lahe idee. Kingakarpe tuleks enne veidi kaunistada või värvida, sest muidu võib see veidi naljakas välja näha (:

9) Lõngast süda. Kõigepealt tuleb puutüki peale joonistada südame kujund, lüüa sinna joone peale naelad ning seejärel käia niitidega risti- rästi läbi naelapeade ja voila ongi valmis.

10)Laheda disainiga sahtel. Sahtlisse saab kleepida erinevaid ajakirjade osi ja näiteks pitsi.
 Lisada tuleks veel mõned karbid (mille sa ka ikka kaunistad :D) ja ongi kena organiseeritud sahtel valmis.

Tänaseks kõik,
kas olete neist midagi proovinud? Milline meeldib teile kõige rohkem?
Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Eva DIY: Toa sisustus