EEVA naistekas

Reede, 29. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Juunikuu lemmikud

Postitas blogisse: Eva ilu&moe ja terviseblogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tsauki,
appi kui kiiresti juunikuu mööda läks. Alles lõppes ju kool ja nüüd on juba üks "suvekuu" läbi. Kahjuks polnud juunis suve lõhna isegi tunda, õnneks juba järgmiseks nädalaks lubab ilusat ilma niiet hoiame sõrmed risti, et juuli on teistsugune.
Juuli algus tähendab veel seda, et ainult kaks kuud veel koolini, oeh.


Igatahes tänases postituses jagan teiega oma selle kuu lemmikuid asju.image
image

Esimeseks on Avon´i foot works´i jalakreem. Võitisin ühe blogi loosi ning see kreem oli üks asi mis peitus võidetud kinkekotis. See on rohelise tee ja mündiga, mis annab tootele väga mõnusa lõhna. See niisutab jalgu ning jätab need super pehmeks. Tõesti jalad on nii siidised ja pehmed peale selle kandmist .


image  

See Batiste´i kuivšampoon on lausa ideaalne peale trenni, eriti kui kuhugi kiiresti minna vaja. See imab endasse rasu ning jätab mulje puhastest juustest. Toote lõhn on küll alguses täitsa okei, kuid päeva lõpuks tüütab see keemiline lillelõhn küll ära, sest see püsib peal TERVE päev. Kui keegi endale Batiste´i kuivšampooni  osta tahab siis soovitan tavalist versiooni ning kindlasti suurt pudelit, sest see väike saab 4-5 korra pärast otsa :(
image

 Järgmiseks on kaks Victoria´s Secreti toodet.
Vasakul on Love Spell´i kehalosjoon. Pudel on üpriski väike 125ml, mis on aga väga hea pluss reisimiseks. Selle lõhn on väga hea ning isegi kui pudel on kinni on seda lõhna toas tunda :D.
Lõhn püsib ka peal kaua- parimal juhul isegi terve päeva, mis on suur pluss. Nahk jääb ka mõnusalt pehmeks (:
Paremal on Victoria´s Secret´i kehasprei nimega Pure Seduction. See on 250ml pudel, kuid kestab väga kaua. Ma ostsin selle eelmise aasta lõpus ja olen seda peaaegu igapäev kasutanud, kuid vähemalt kolmveerand pudelist on veel täis.
See lõhnab nagu ploomid ja freesia ning on väga mõnus värskendav.
image
image
image
image

Maybelline´i Master precise silmalainer on mul olnud juba umbes aasta. See on väga hea terava tipuga pliiatsi taoline lainer. Sellega saab teha nii peenikest kui ka laiemat joont, mis on suurepärane algajatele. Kahjuks on tootel ka üks miinus ja selleks on otsa ära kuivamine,mis juhtub üpris kiiresti. Lainerit saab küll kasutada, aga enam ei saa nii peenikest joont teha.
Alumistel piltidel on Maybelline´i Colorama sinine silmapliiats.
See maksab ainult mõne euro, on hea pigmendiga ning püsib ilusti peal. Seda silmapliiatsit kandes olen saanud väga palju komplimente ning see sobib väga hästi suveks, kui tahad oma ilmet veidi värvilisemaks muuta.

Veel on mu lemmikuks kaks laulu
5SOS´i "She looks so perfect"


ja Ed Sheeran´i "Sing"

Tänaseks kõik,
mis on teie selle kuu lemmikud?
P.S Ärge unustage vajutada Join this site nuppu- siis oletealati mu blogipostitustega kursis
Järgmise postituseni,
Eva


Olen 14. aastane tüdruk Eva, pärit Tartust. Olen väga huvitatud ilust, moest ja tervisest ning nendest asjadest ma ka blogin. Loodan, et teile meeldib mu blogi ning leiate siit postitusi, mis ka teile huvi pakuvad.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Eva Juunikuu lemmikud