EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

New in

Postitas blogisse: Chelly's
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

  Hei!
Seekord pole tegu pikajutu postitusega, kuid minu meel on ülimalt rõõmus, et see postitus just sellise sisuga valminud on, kuna see  sisaldab mitmeid asju, mille järgi oma käsi juba ammu olen sirutanud.

 

imageSiin on mõned kaua-kaua-kaua läbimõeldud ostud. Ma ise olen nii elevil - nagu jõulud! (Loodan, et ilm samasuguseks ei muutu.) :)

image

The Balm Time Balm face primer

The Balm´i tooted võluvad mind juba oma pilkupüüdva välimusega. Ausaltöeldes ei oleks ma ilmselt ka selle primeri vastu nii suurt huvi tundnud kui see potsik ei oleks nii roosa ja armas. :)
Lugesin primeri kohta palju erinevaid arvamusi, seega ootan põnevusega selle proovimist.

image

Diorskin Forever Flawless Perfection jumestuskreem (25 SPF)

Jällegi kauaoodatud ost. Ülekaalukad ülistuspostitused sellest luksuslikust tootest süstisid ka minusse soovi Diori jumestuskreemidega tutvust teha. 

Olen seda tegelikult nüüd ju juba rohkem kui korra proovinud ning üldine mulje on kiiduväärt. :) Ilmselt ei leia toode kohta minu everyday meigikotis, kuna hind paneb siiski teist korda mõtlema, kuid jagan kindlasti huvitunutele  ka hilisemaid ning täpsemaid muljeid.

image
image

Real Techniques jumestuspintslid 

Pintslid ja sponge´id on minu jaoks midagi olulist. Muidugi näevad nad ka head välja. ;) Mis kasu on investeerimisest kosmeetikasse, kui see ei näe peale kandes hinnast hoolimata hea välja? :) 

Real Techniques pintsleid ei pea ilmselt kellelegi tutvustama. Need vilguvad mitmete nimekate jumestajate ja ilugurude sõrmede vahel.

Esmalt ostsin neli pintslit ühe komplektina ning hiljem hakkasin ka sarnasest puudripintslist puudust tundma. Ma ei usu, et niipea veel mõne pintsli endale muretsen, kuna tegu on ülimalt universaalsete ja kvaliteetsete toodetega, kuid esmamulje põhjal jäävad vanad olijad mõneks ajaks riiuli sügavamasse nurka. :)

image

(vasakult-paremale ja ülevalt-alla)

Puudripintsel

Jumestuskreemi pintsel

Tolmpuudri pintsel

Universaalne pintsel (contour)

Peite ja huule pintsel

image

Maybelline Master Precise lainer

Kannan sama lainerit truult juba aastaid ning ei plaani niipea vahetada. :)

image

Garnier Fructis Big Volume juuksevaht/ Schwarzkopf Got2b volumania juukselakk

Juuksevahud on kiiretel hommikutel kiharatesse puutuvas asendamatud. :) Ma pole üldiselt Garnier´i fänn, kuid otsustasin seekord mugavusstsoonist välja astuda. 

Sama ei saa öelda aga soengute viimistluse kohta, kus teeb endiselt oma töö ära supermõnusalt lõhnav Got2b volumania juukselakk. :)

image

Bourjois 123 Perfect CC Eye Cream peitepulk

Bourjois toodete paadunud austajana oli see toode minu esimeste valikute seas peitepulka otsides. Suveks on CC tooted mõnusalt kerged ja välja näeb see samuti hea. :)

image

Joik sära andev kehakreem magusmandli õliga


Iga suve must-have! Särav ja pilkupüüdev niisutatud nahk. Võiks arvata, et magus lõhnhakkab aja peale ninale vastu, kuid see muutub iga kasutuskorraga ja tühjaks pumbatud pudeliga üha atraktiivsemaks. :)

image

Just sellist kotti olen juba ammu endale jahtinud. Half-price muutis selle ostu muidugi veelgi meeldivamaks. :)

image

Jään nüüd huviga ilusaid ilmu ootama! :)

Eelmine kord jäi mul avaldamata ka Vestige Verdant loosi võitja. Ma ei tea, kuidas see mul ununeda sai, kuid võitjaks KERTU MÄNDMETS!

Järgmise postituseni,

Kelly

Kelly Treier, 18, Tartust, armastan moodi, naudin meigikunsti, raamatuid, muusikat ning fotograafiat ... minu blogist võib leida vastavasisulisi postitusi ning samuti seiku igapäevategemistest. Kontakt: kelly.treier@gmail.com

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Kelly New in