EEVA naistekas

Neljapäev, 28. March 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Kodune näohooldus

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Tõesti, tõesti ka Eestisse on vist lõpuks jõudnud talv ja külm, seega palun hoolitsege oma naha eest. Tänane postitus ongi natukene tingitud sellest külmast ilmast. Minu nahale see kohe üldse ei meeldi, kuigi pidevalt kreemitan ja hooldan. Täna oli mõnus kodune päev ning peale eksamiteks õppimist on hea vahelduseks muudki teha - näiteks näohooldust, mille järel tunned end kui kosmeetiku juurest tulnu.

I samm - puhastamine
Eemalda päevameik ja kogunenud mustus. Kasuta selleks igapäevast meigieemaldajat.

II samm - koorimine
Naha koorimine on üsna tähtis tegevus, mida ei tasuks unustada. Võid seda teha kord-kaks nädalas. See aitab vabaneda surnud naharakkudest ning aktiveerida naha vereringet. Koorimiseks on kodus vahendeid igasuguseid - alustades poest ostetutega lõpetades toiduainetega. Näiteks on head koorijadkohvipulber, kaerahelbed, suhkur, sool, mesi ja nii edasi. Paljusid neist on võimalik ka kokku kombineerida.

III samm - aurutamine
Aurutamine avab poorid ning teeb naha pehmeks. Kellel ei ole aurutamismasinat, siis pole probleemi. Kuum vesi kaussi ja rätik üle pea. Nägu tuleks hoida vee kohal 5-10 minutit, seejärel loputada leige veega. Vette võib lisada ka erinevaid taimi, nt kummel. Ole ettevaatlik - ära nägu kõrveta

IV samm - mask
Nüüd on aeg mõnusaks näomaskiks. Kanda mask näole, vältida silmaümbrust ja huulepiirkonda. Hoida maski näos umbes 10-15 minutit. Kodustest vahendidest saab taas suurepäraseid maske. mina tegin täna endale muna-mee maski. 1 supilusikas mett ja 1 muna. Mask pesta maha sooja veega.
NB! Peale maski mahapesemist loputada nägu külma veega või jahutada jääkuubikutega, sest see aitab poore sulgeda.

V samm - toniseeri ja niisuta
Kasutada veel toonikut, et nahka turgutada. Viimaseks lihviks lisa toitvat öökreemi.

Peale sellist mõnulemist on nahk pehme ning valmis homse külmaga taas võitlema.
Millised on sinu lemmikud kodused maskid/koorijad?

Järgmise blogimiseni.

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Reti Kodune näohooldus