EEVA naistekas

Laupäev, 20. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Uut // Maybelline, Syoss, Joik jt

Postitas blogisse: Ruby blogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Hakkan ka edaspidi tegema postitusi, kuhu kaasan oma viimase aja uued tooted. Kõik need tooted pole minu poolt ostetud. Mõned sain jõuludeks, mõned sain sünnipäevaks.
Mina ja mu suur ja ohjeldamatu armastus lõhnaküünalde vastu ... ega ma ilma nendeta ei saa. Sain sünnipäevaks Joiki küünla Mandariin ja see lõhnab nii hästi! Samuti sattus minu ostukorvi üks päev ka Airwicki küünal Orange & festive Spice.Mõlemad küünlad on oranžid, kuid lõhnad on täiesti erinevad - üks magusam, teine vürtsikam.

Mulle meeldib raamatuid lugeda, aga eelkõige inglise keelseid ja sain sõbralt sünnipäevaks selle raamatu. Ta ise on selle läbi lugenud ning kiitis seda taevani. Ei jõua ära oodata juba selle lugemist.
Viimasel ajal sõpradega koos olles on ette tulnud erinevad kaardimängud, küll oleme tavalisi kaarte mänginud ja uno kaarte. Sain jõuludeks sõbralt baila kaardipaki, et mõni õhtu sõpradega natukene põnevamaks muuta.
Ma pole eriti suur kellade sõber, kuid see kell köitis mu tähelepanu ning tellisin selle eBayst ja hinnaks oli u 3€ kui ma ei eksi. Samuti on see mustas toonis rihmaga, mis sobib iga riietusega. Win win!
Rimi supermarketis käies lähen alati kosmeetika ja kehahooldus toodete juurde, sealt leian alati midagi huvitavat ja soodsa hinnaga. Need 2 Maybelline colorama silmapliiatsit sain 1,5€ ja siiani ei ole ma pidanud pettuma nendes. Olen üldiselt alati Maybelline toodetega rahule jäänud.
Ma loodan, et mu juuksed muutuvad kergesti rasvaseks ainult seetõttu, et hetkel on talv aga, et ennetada või siis hoolitseda mu kergest rasvaseks muutuvate juuste eest ostsin Syossi dry shampoo, mis oli 3-4€. Olen varem kasutanud Batiste oma, kuid tahtsin selle ära proovida. Samuti jäid silma ka Byphasse meigieemaldusrätikud oma hea hinnaga, kõigest 3€.
Pean mainima, et olen viimasel ajal veel ostnud uusi asju, kuid neid te siin ei näe.

Päikest!
Ruby

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Kelly Uut // Maybelline, Syoss, Joik jt