EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Soovid #1

Postitas blogisse: Ruby blogi
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Alati on soov saada midagi uut ja head ning siin on ka minu hetkesoovid.
Uus telefon on alati kindel ja hädavajalik ost ning olen selleks valinud telefoni Samsungi poolt. Hetkel ei ole mina veel üks nendest nuti-näpi inimestest, kel kogu aeg nutitelefon näpus, kuid peagi see muutub. Uut aastat võtan vastu üsna kindlalt juba uue telefoniga. Telefoni hind 165-220€.

Talv on teadavasti külm aeg ning siis vajab meie keha ja ka juuksed väga palju hooldust. Olen juba ammu tahtnud sügavhooldavat maski ning soov on soetada Cutrini mask, mis jäi silma lehel mylook.ee. Arvan, et tasub proovimist ja 12,34€ maski eest pole kuigi palju küsitud.
Mul oli enne MUA silmalainer, just see sama, kuid see sai mul tühjaks ja ma olin sellega väga rahul. Tuleb hakata uuesti tellima seda, kiidan ja soovitan. Hind 2,39€.
Punane huulepulk on üks must have iga neiu/naise kosmeetikakotis ja miks mitte proovida MUA huulepulka toonis Scarlet Siren. Siiani olen ainult rahul MUA toodetega ja usun, et ka selles tootes ei pea pettuma. Hind 1,20€.
Oh mind küll, mina ja mu lõhnaküünalde hullus. Mul on kodus lugematu arv lõhnaküünlaid, sest ma lihtsalt armastan neid. Mulle meeldivad erinevad lõhnad (v.a vanilli) ja nii mõnus on istuda õhtul küünlavalgel koos teetassiga ja teha oma meelistegevusid. Juba pikka aega olen piilunud siison.ee leheküljel olevat La belle vita küünalt. Hind 6,90€.
Lomokaamera leidsin muuu.ee leheküljelt ja see on juba mitu kuud olnud mu soovide nimekirjas, kuid pole jõudnud veel selle soetamiseni. See oleks hea vaheldus tavapärasele kaamerale ning see teeb minu jaoks huvitavaid ja unikaalseid fotosid. Hind 9,99€.

Nautige veel jõule kuni saate :)
Ruby

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Kelly Soovid #1