EEVA naistekas

Reede, 19. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Emties

Postitas blogisse: Miss Reti
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Olen pikalt iluteemast eemal olnud, seda just kooli pärast- palju töid vaja veel teha enne järgmist nädalat. Jõulud on juba peaaegu käes :) Võtsin end nüüd kokku ja teen ära selle postituse, mis juba ammu-ammu tegemist ootas. Toon teie ette nüüd viimase aja tühjenenud potsikud.

Alustamine siis RICH Therapy Mask juustele. Kuigi paljud kiidavad seda, siis minu juustele ei sobinud ta üldse, ma ei jõudnud ära oodata, millal see otsa saab. Tegi juuksed kuidagi raskeks ning juuksed muutusid kiiresti peale pesu taas mustaks. Aga toode ise nägi luksuslik välja, ja lõhn oli üsna huvitav. Uuesti toodet ei ostaks.

Nivea diamond gloss juukselakk - mingit erilist läiget ta ei andnud ja lakifunktsiooni eriti ei täitnud. Tegin enne peole minekut lokid, lasin ohtrasti lakki, et lokid püsiksid, kuna mul on suhteliselt rasked juuksed. Tundaega hiljem polnud lokkidest järgi midagi. Uuesti seda toodet ei ostaks.

Viimane produkt juustele - Goldwell kerasilk seerum. See jõudis just otsa saada, kui ma juba käisin uut ostmas. Lõhn on teistsugune, aga mulle meeldib. Kasutan peale pesu rätikukuivadel juustel, et juuksed oleksid siidisemad ning vähekene sirgemad. Meeldib, meeldib, meeldib :)

Näohoolduses said otsa kaks minu lemmikut.
Clinique take the day off meiegieemaldi. Tegemist on õlibaasil põhineva tootega, seega kõigile vist ei sobi - eriti neile, kellel on ripsmepikendused. Algul kui võtsin meiki maha, jäi nahk nagu kuidagi õline, mõne hetke pärast see tunne kadus ning nahk tundus puhas ja siidine. Olen üsna rahul, siiski hetkel just hinnapärast toodet uuesti ei soeta.

Loreal micellar solution sai soetatud pool juhuslikult. Otsisin meigieemaldajat, ning müüja pakkus, et noor inimene võiks proovida seda toodet, peaks hästi sobima. Jah, toode puhastas ilusti näo. Ka mu mehele hakkas toode meeldima, tema selle lõpuni kasutaski. Tema puhul luges, et toode ei lõhnanud ning ka nahk ei jäänud kleepivaks. Jõuludeks tuleb talle vist uus kinkida :)

Nüüd sai tehtud lõpuks ära see postitus, ning avaldan varsti postituse, millega me nädalavahetusel tegelesime :)

Järgmise blogimiseni :)

Olen Reti, 20-ne aastane Tartu neiu, kelle blogist võite leida nii ilu- kui eluolupostitusi. Samuti aeg-ajalt lisan ka häid retsepte :)

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Reti Emties