EEVA naistekas

Reede, 26. April 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

DIY: unenägudepüüdja

Postitas blogisse: IluExpress
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Minu DIY projektid on millegi tõttu vahele jäänud nüüd nädalate kaupa, kuid tänaseks on mul mõnus üllatus varuks, mis on kindlasti armas kaunistus magamistuppa või siis tore üllatus sõbrannale jõuludeks.
Nagu pealkirjast võib lugeda, õpetan tegema unenägude püüdjat.
Unenägude püüdja on pärit indiaanikultuurist juba sadu aastaid tagasi, kuid tänapäeval on need saavutanud ka üsna suure populaarsuse.
Ka mina tahtsin seda kaunist vidinakest oma tuppa rippuma, eelkõige selle tõttu, et ehk suudabki see mu halvad unenäod minema viia (pidevalt näen vaklasid, täisid ja muid rõvedaid elukaid, ei teagi nüüd miks). Olen lugenud, et mõningatel inimestel see tõesti aitab, eks näis.

Minul sai valmsi selline unenägude püüdja.

Mida läheb tarvis?


1. märg pajuoks (kuiva all pean silmas seda,et talvel ei tasuks võtta) umbes 3-4 meetrit siidipaela umbes 7? meetrit jutet/mulineed/iirist natuke pärleid natuke sulgi  hea tuju!!!

Esmalt kraba õuest paju- või sarapuuoks ning painuta see ringiks (mina tegin selle veel märjaks ka, et paremini painduks ja kuju säilitaks). Seo oksake ringiks traadi või tugevama niidi abil ning jäta see umbes nädalaks kuivama.

Kui oksake on kuivanud, mässi tihedalt selle ümber siidipael ning kindlasti tee samast paelast ka riputusaas (nii peaks see õigesti töötama).

Seejärel alusta võrgu koomisega. Võrgu koomise sõlm, peaks jääma vastakuti riputusaasaga ja sõlmest peaks rippuma jääma jupp nööri, mille külge hiljem suled riputad (indiaanide uskumuse kohaselt peab olema keskmise sule nöör just see, millega kooti võrk). Esmalt tee 7 aasa ning järgmisel ringil hakka järgmiseid aasasid nendesse seitsmesse aasa kinnitama (punumise õpetus al 5.12 http://www.youtube.com/watch?v=CVSXXeFF-Gw)

Kui soovid võid võrgu keskele panna ka pärli, mis kõik halva võrku meelitama peaks :)

Seejärel hakka kinnitama sulgi natuke laiemate pärlite sisse. Mina liimi ei kasutanud, sest minu pärlid hoiavad väga hästi ka sulgi kinni, sest need on väga tihedal sinna sisse topitud.

Vali ise, palju riputisi teed, mina tegin 5, sest 3 tundus liiga vähe ja 7 oleks ilmselt natuke liiga palju, kuigi jah öeldakse, et number 7 toob õnne.

Kõige lõpuks riputa unenägude püüdja aknale ning jää kauneid unenägusid ootama :)

Natuke ka inspiratsiooni, kui endal mõtteid ei teki, mina äiteks surfasin väga kaua, et see õige leida, aga lõpuks tegin ikka ise oma sisetunde järgi. 

image image  image image image  image

Head meisterdamist!

Kui midagi arusaamatuks jäi, siis küsige julgelt! :)

Eliise

Olen Eliise Tartust, tegelen iluuisutamisega ja armastan ülekõige shoppamist. Minu blogi on kindlasti huvitav neile, kes soovivad lugeda toodete arvustusi ning mõningaid nippe, mis on iluga seotud.

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Eliise DIY: unenägudepüüdja