EEVA naistekas

Laupäev, 04. May 2024

Last updateK, 13 Sept 2023 9am

  • Registreeri
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

    * kohustuslikud väljad

Blogid

Tere tulemast EEVA blogikeskkonda! Siin saad lugeda ja jälgida eevakate huvitavaid blogisid erinevatest valdkondadest. Blogide jälgimine on väga lihtne, kliki soovitud blogi juures lingile "Jälgi antud blogi" ja me saadame sulle alati kirja, kui blogisse uus postitus laekub. Kui soovid samuti EEVA blogikeskkonnas blogima hakata, siis võta meiega ühendust. Tule jälgima ja ka ise blogima!

Vaata kindlasti ka teisi suurepäraste blogide kataloogi, kuhu oleme sinu jaoks kokku kogunud lugemisväärt blogid.

  • Esileht
    Esileht Kuvatakse kõik blogipostitused.
  • Blogid
    Blogid Kuvatakse kõik blogid.
  • Sildid
    Sildid Kuvatakse kõik sildid.
  • Blogijad
    Blogijad Kuvatakse kõik blogijad.

Product review: Make Up Store blushes

Postitas blogisse: Costany's Sparkles
  • Fondi suurus: Suurem Väiksem

Vasakult paremale: Cherry blossom, Zarci, Lust ja Sand.

Minu kollektsiooni kuulub neli Make Up Store'i põsepuna. Kolm nendest olen ise ostnud ja ühe sain armsalt Kairitilt viimasel üritusel kingituseks kaasa. Oma esimese põsepuna ostsin umbes aasta tagasi ja peale seda on saanud Make Up Store'i põsepunad ühtedeks lemmikuteks. Seda eelkõige sellepärast, et toonide valik on väga hea. Boonuseks on ilus pakend ja mugavas koguses toodet. Ühe põsepuna hinnaks on 11,50 eurot. Soodustuste ajal saab mõne vahel isegi 5-7 euro eest. Kõige paremini saab hoida ennast heade pakkumistega kursis Make Up Store Eesti facebooki lehe kaudu: SIIN

image

Roosadest toonidest on mul siis kaks - vasakul lust ja paremal cherry blossom. 

 Esimene neist on ilusalt sädelev  kuldse alatooniga roosa. See kusjuures ongi minu kõige esimene MUS'i põsepuna. Swatch'i piltidelt kahjuks toonidest nii hästi aru ei saa, kuid pigment on neil hea. Paremal pool olev toon on selline roosa, roosa, roosa matt põsepuna. Seda tuleb tõesti väga õrnalt peale kanda, sest muidu näeksime välja nagu nukud. Hästi on näha selle tegeliku tooni kõige ülemisel pildil. 

image

Pruunidest toonidest on samuti kaks - vasakul zarci ja paremal sand.

Vasakul oleva tooni sain alles hiljuti Make Up Store'i blogijate ürituselt Kairitilt kingituseks. See on mu täielik uus favoriit! Ta jätab mõnusa roosakas/pruuni tulemuse ja annab palgetele veidi jumet. Sobib ideaalselt sügiseks. Paremal pool olev sand oli minu teine "põsepuna" mille kunagi ostsin. Kasutan seda hoopis kontuurimiseks või päikesepuudri asemel. Ta on ilus matt ja selle helepruun toon sobib ilmselt iga nahatooniga. Seda on kerge hajutada ja ka see toode annab näole väga ilusa jume. Kui ma saaksin teile soovitada vaid ühte MUS'i põsepuna, siis oleks see just see! Nagu ka pildil näha siis olen sellest juba pea pool ära kasutanud. Kasutan seda tõepoolest igapäevaselt ja olen teistest päikesepuudritest loobunud. Ta on piisavalt tume, et kontuurida, samas piisavalt hele, et ka talvel kasutada. 

Mina kannan neid peale RealTechniques blush brush'iga. Võtan totsikust värvi vaid pintsli otstele ja seejärel võõpan õrnalt põskedele. Kas teie olete mõnda MUS'i põsepuna proovinud? Millised on teie lemmikud?

Päikest!

Costany's Sparkles ilu ja elustiili blogist on saanud üks hubane kohake, kus koos lugejatega jagatakse omavahel infot parimate ilutoodete, vingeimate tegevuste ning kõige maitsvamate retseptide kohta!

  • Haldaja: Windway OÜ

EEVA naistekas

EEVA naistekas on veebikeskkond, mis on loodud eelkõige naistele ja siit leiab tasuta turu, sõbraliku õhkkonnaga foorumi, erinevate valdkondade artiklid, intervjuud, blogid, uudised, auhinnamängud, küsitlused ja palju muud huvitavat.

EEVA naistekas ootab Sind alati ja on Sinu jaoks olemas!

Sa oled siin: Esileht Triinu Liis Product review: Make Up Store blushes